Aluminium ramen & deuren

Ramen en deuren leggen het gezicht van je eigen huis vast. Open je ramen en deuren met Winsol. Aluminium ramen en deuren zijn strak en stijlvol en kunnen je een flinke duit besparen dankzij hun isolerende factor.

Isolerend

Vandaag de dag is isoleren belangrijker dan ooit. Aluminium ramen zorgen ervoor dat je huis zijn warmte behoudt in de winter waardoor je bespaart op stookkosten. Op een warme zomderdag gaan de aluminium deuren en ramen er dan weer net voor zorgen dat het in huis koel blijft zodat je even op adem kan komen. Naast hun isolerende factor bieden aluminium ramen en deuren ook een ideale oplossing voor grote glasoppervlakten.

Prachtig ontwerp

Zowel onze aluminium ramen als aluminium deuren kunnen voorzien worden van uitgebreide kleurcombinaties waardoor je van je huis een droomwoning maakt. Aluminium is ook een licht en zeer sterk materiaal waardoor onze ramen en deuren naast duurzaam ook zeer esthetisch zijn. Wens je nog meer stijl en isolatie dan kan je het aluminium schrijnwerk ook nog combineren met verborgen scharnieren.

Winsol Sint-Pieters-Leeuw
maakt je woning compleet

  • 100% Belgisch bedrijf
  • Jarenlange ervaring
  • Overzichtelijk showroom
  • Kwaliteitsproducten
  • Maatwerk voor elke woning
  • Deskundige installatie
  • Veiligheid
  • Energiebewust
  • Comfort

Aluminium ramen

Aluminium ramen kunnen rekenen op jarenlange ervaring binnen Winsol. Duurzaam hoogwaardig geëxtrudeerd aluminium en hogere wanddikte zorgt voor een zeer stootvast en stevig aluminium profiel dat iedere weersomstandigheid doorstaat.

Aluminium deuren

Soms lijkt het alsof aluminium deuren de neus van je woning zijn. Het is één van de eerste zaken die je ziet als je kijkt naar een woning. Zorg dat je aluminium deur een perfect geheel vormt met de rest van je woning en geniet van alle voordelen die aluminium deuren bieden.

Waarom aluminium?

Aluminium is door zijn samenstelling één van de betere bouwmaterialen. Het is zeer licht maar enorm sterk. Uiteraard hangt alles af van verschillende legeringen wat er dan ook weer voor zorgt dat aluminium geschikt is voor zeer veel toepassingen, waaronder aluminium ramen en deuren. Onder constante kwaliteitscontroles maakt Winsol alle ramen en deuren zelf.

Kleuren

De kleur van je aluminium ramen en deuren kan je zelf kiezen. Door ons uitgebreid kleurenaanbod hoef je je geen zorgen te maken dat je aluminium schrijnwerk uit de toon valt. Je gevel en interieur zullen perfect in balans zijn met elkaar. Heb je toch moeite met het uitkiezen van een kleur, dan kunnen onze kleurexperts je zeker helpen om de juiste beslissing te nemen.

Op maat gemaakt

Aluminium ramen en deuren worden steeds op maat gemaakt. Hierdoor kunnen we steeds garanderen dat we al onze producten perfect kunnen integreren in je woning. Bovendien zijn al onze producten van Belgische makelij waarbij je kan vertrouwen op echte kwaliteitsproducten. Door ons uitgebreide productenaanbod kan je alles door één firma laten maken waarbij wij je woning omtoveren tot één mooi geheel.

Veiligheid

Bij Winsol geven we steeds de hoogste prioriteit aan de veiligheid van je woning. Al onze aluminium systemen zijn uitgerust met inbraakvertragend beslag die onze aluminium deuren uiterst veilig maken.

Winsol Sint-Pieters-Leeuw

Bergensesteenweg 398
1600 Sint-Pieters-Leeuw, Vlaams-Brabant

info@winsolspl.be
+32 (0)2 308 02 26

Openingsuren

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:

op afspraak
10u30 - 17u30
10u30 - 17u30
10u30 - 17u30
10u30 - 17u30
10u - 16u
gesloten