Industrial Look deuren

‘Industrial Look Doors’, springt in op de trend van minimalistische deuren -en ramen met de uitstraling van staal. Nog beter, wij doen het met aluminium!

Binnenschrijnwerk

IDA, ofwel ‘Interior Doors Aluminium’ zijn minimalistische binnendeuren -en wanden met de uitstraling van staal. Onze aluminium binnenoplossingen zijn minimalistisch, duurzaam (ze zijn voor 100% recyclebaar) en onderhoudsvriendelijk zodat het aluminium schrijnwerk in een optimale conditie blijft.

Buitenschrijnwerk

De STEELLOOK is een reeks aluminium profielen, maar zo afgewerkt worden dat ze de aanblik krijgen van staal. Het is een reeks die vooral populair is als designelement in landelijke bijgebouwen en aanbouwen, zoals poolhouses of oranjerieën.

Kenmerkend zijn de zeer slanke profielen en de opgekleefde kleinhoutverdelingen. Zo wordt het typische ‘cottage design’ effect gerealiseerd: landelijk maar toch behoorlijk strak.

Winsol Sint-Pieters-Leeuw
maakt je woning compleet

  • 100% Belgisch bedrijf
  • Jarenlange ervaring
  • Overzichtelijk showroom
  • Kwaliteitsproducten
  • Maatwerk voor elke woning
  • Deskundige installatie
  • Veiligheid
  • Energiebewust
  • Comfort

Isolerend

Vandaag de dag is isoleren belangrijker dan ooit. Onze aluminium ramen en deuren gaan er voor zorgen dat het in huis koel blijft een warme zomerdag zodat je even op adem kan komen. Naast hun isolerende factor bieden aluminium deuren ook een ideale oplossing voor grote glasoppervlakten.

Prachtig ontwerp

Zowel onze aluminium ramen als deuren kunnen zo worden afgewerkt dat ze de aanblik krijgen van staal. Ze kunnen ook worden voorzien worden van uitgebreide kleurcombinaties. Aluminium is een licht en zeer sterk materiaal waardoor onze ramen en deuren naast duurzaam ook zeer esthetisch zijn.

100% Duurzaam

Wij gaan voor een duurzame aanpak! De grondstof voor aluminium is erg ruim voorradig, en aluminium is voor 100% recyclebaar. Aluminium kan dus volledig hergebruikt worden zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Dit proces kan blijvend herhaald worden.

Kleuren

De kleur van je aluminium ramen en deuren kan je zelf kiezen. Door ons uitgebreid kleurenaanbod hoef je je geen zorgen te maken dat je aluminium schrijnwerk uit de toon valt. Je gevel en interieur zullen perfect in balans zijn met elkaar. Heb je toch moeite met het uitkiezen van een kleur, dan kunnen onze kleurexperts je zeker helpen om de juiste beslissing te nemen.

Op maat gemaakt

Aluminium ramen en deuren worden steeds op maat gemaakt. Hierdoor kunnen we steeds garanderen dat we al onze producten perfect kunnen integreren in je woning. Bovendien zijn al onze producten van Belgische makelij waarbij je kan vertrouwen op echte kwaliteitsproducten. Door ons uitgebreide productenaanbod kan je alles door één firma laten maken waarbij wij je woning omtoveren tot één mooi geheel.

Veiligheid

Bij Winsol geven we steeds de hoogste prioriteit aan de veiligheid van je woning. Al onze aluminium systemen zijn uitgerust met inbraakvertragend beslag die onze aluminium deuren uiterst veilig maken.

Winsol Sint-Pieters-Leeuw

Bergensesteenweg 398
1600 Sint-Pieters-Leeuw, Vlaams-Brabant

info@winsolspl.be
+32 (0)2 308 02 26

Openingsuren

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:

op afspraak
10u30 - 17u30
10u30 - 17u30
10u30 - 17u30
10u30 - 17u30
10u - 16u
gesloten