STEELLOOK HI: De cottage design reeks

De STEELLOOK is een reeks aluminium profielen, maar zo afgewerkt worden dat ze de aanblik krijgen van staal. Het is een reeks die vooral populair is als designelement in landelijke bijgebouwen en aanbouwen, zoals poolhouses of oranjerieën.

Cottage design

Kenmerkend zijn de zeer slanke profielen en de opgekleefde kleinhoutverdelingen. Zo wordt het typische ‘cottage design’ effect gerealiseerd: landelijk maar toch behoorlijk strak. Deze stijl komt het best tot zijn recht in rustieke woningen die tijdens een renovatie toch een modern tintje moeten krijgen.

Energiezuining

De STEELLOOK voldoet aan alle eisen op vlak van isolatie, dankzij de ‘spider-technologie’. De profielen zijn aan de binnenkant opgedeeld in verschillende isolerende luchtkamers, zodat de warmte binnen blijft en de koude buiten wordt gehouden. Daar voegen we ook nog ‘warm-edge spacers’, zodat er geen thermische overdracht is tussen het profiel en het glas. Zo vermijden we condensatie aan de binnenkant van de ramen.

Ramen op jouw maat gemaakt

De ene landelijke woning is natuurlijk de andere niet. En bij de renovatie ervan wil je natuurlijk graag je eigen accenten leggen. Met Winsol als partner kun je echt elk raam personaliseren: we werken immers altijd op maat. Of het nu gaat over speciale afmetingen en kleurencombinaties of specifieke afwerkingen: we doen steeds ons best om aan jouw eisen tegemoet te komen. Daarbij vervullen we vooral onze rol als adviseur en leggen steeds uit wat de mogelijkheden zijn en waarom.

Kleuren

De kleur van je aluminium profielen kan je zelf kiezen. Door ons uitgebreid kleurenaanbod hoef je je geen zorgen te maken dat je aluminium schrijnwerk uit de toon valt. Je gevel en interieur zullen perfect in balans zijn met elkaar. Heb je toch moeite met het uitkiezen van een kleur, dan kunnen wij je zeker helpen om de juiste beslissing te nemen voor de kleur die het beste past bij je woning.

Winsol Sint-Pieters-Leeuw
maakt je woning compleet

  • 100% Belgisch bedrijf
  • Jarenlange ervaring
  • Overzichtelijk showroom
  • Kwaliteitsproducten
  • Maatwerk voor elke woning
  • Deskundige installatie
  • Veiligheid
  • Energiebewust
  • Comfort

Onze realisaties

Winsol Sint-Pieters-Leeuw

Bergensesteenweg 398
1600 Sint-Pieters-Leeuw, Vlaams-Brabant

info@winsolspl.be
+32 (0)2 308 02 26

Openingsuren

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:

op afspraak
10u30 - 17u30
10u30 - 17u30
10u30 - 17u30
10u30 - 17u30
10u - 16u
gesloten