PVC ramen en deuren

De deur van je nieuwe woning is de toegang tot je eigen thuis. Ramen zorgen voor de perfecte lichtinval zodat je optimaal kan genieten. Winsol brengt een extra dimensie aan je woning met hedendaagse PVC ramen en deuren.

Inbraakveilig

De pvc ramen en deuren van Winsol zijn veiliger dan ooit. Dankzij verschillende innovaties brengen wij steeds één van de veiligste producten op de markt. O.a. een massieve middenburg, inbraakwerend veiligheidsbeslag en haken op de deursloten zorgen voor de veiligheid. Daarenboven zijn de profielen maximaal versterkt en alle materialen zijn 100% UV-bestendig.

Isolerend

Onze pvc ramen en deuren zijn uitgerust met de nieuwste isolatie technologieën. Wij maken gebruik van Enera+ en Enera+2 profielen wat zowel een uitstekende thermische als akoestische isolatiewaarde heeft. Met 3 dichtingen, een vijfkamerprofiel en een Uw-waarde tot 1,23 W/M2K blijft de warmte tijdens de winter binnenshuis en de koude buiten. Het omgekeerde geldt in de zomer waarbij de warmte buiten blijft en de frisheid binnen. Zo heb je met onze pvc ramen en deuren steeds de ideale temperatuur in huis.

Winsol Sint-Pieters-Leeuw
maakt je woning compleet

  • 100% Belgisch bedrijf
  • Jarenlange ervaring
  • Overzichtelijk showroom
  • Kwaliteitsproducten
  • Maatwerk voor elke woning
  • Deskundige installatie
  • Veiligheid
  • Energiebewust
  • Comfort

PVC deuren

Zowel de thermische isolatie als akoestische isolatie waarde bij pvc deuren zijn iets beter dan bij aluminium. In vergelijking met aluminium is pvc ook iets goedkoper. Indien je graag een houten deur hebt, dan kunnen wij dezelfde warme uitstraling nabootsen met ons pvc schrijnwerk. Op die manier kan je genieten van een deur in houtmotief met de vele voordelen van een pvc deur.

PVC ramen

PVC ramen hebben doorgaans een iets betere isolatiewaarde dan aluminium. Dit geldt zowel voor thermische isolatie als akoestische isolatie. PVC is ook iets goedkoper in vergelijking met aluminium. We kunnen ook heel gemakkelijk hetzelfde warm gevoel nabootsen van houten ramen met ons pvc schrijnwerk. Zo krijg je de voordelen van pvc in een houtmotief.

PVC of Aluminium?

Bij Winsol heb je de keuze tussen aluminium of pvc ramen en deuren. Twijfel je tussen aluminium of pvc? Contacteer dan volledig vrijblijvend onze experts, zij geven je graag meer uitleg en helpen je bij het maken van een goede keuze.

PVC kleuren

Je kan gemakkelijk de geschikte kleur vinden voor je pvc ramen en deuren. Je hebt keuze uit de uitgebreide Winsol Colora kleurencollectie waarbij je zeker en vast een passende kleur vindt naar je smaak.

PVC op maat

Zoals ieder product bij Winsol zijn ook onze pvc ramen op maat gemaakt. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over afmetingen en ruimte.

Milieuvriendelijk PVC

Met de aankoop van PVC schrijnwerk draagt ook u uw steentje bij tot het milieu. Ons PVC schrijnwerk is namelijk uit 100% recycleerbaar materiaal gemaakt en dus milieuvriendelijk.

Winsol Sint-Pieters-Leeuw

Bergensesteenweg 398
1600 Sint-Pieters-Leeuw, Vlaams-Brabant

info@winsolspl.be
+32 (0)2 308 02 26

Openingsuren

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:

op afspraak
10u30 - 17u30
10u30 - 17u30
10u30 - 17u30
10u30 - 17u30
10u - 16u
gesloten